Grenel objavio fotografiju "Trampovog jezera" FOTO

Specijalni predstavnik američkog predsednika za dijalog Ričard Grenel objavio je danas na društvenim mrežama fotografije jezera Gazivode.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.09.2020.

21:20

Grenel objavio fotografiju
EPA-EFE/ Andrej Cukic

Na fotografijama se vidi natpis "Jezero Tramp" (Lake Trump).

Grenel je na Instagram nalogu objavio dve fotografije sa portala Kosovo onlajn ne krijući oduševljenje zbog poteza Srba sa severa Kosova.

Grenel je fotografiju jezera Gazivode sa natpisom "Jezero Tramp" objavio i na Tviteru uz poruku da su se obe strane "složile oko novog imena".

"Kako nazvati jezero koje je na Kosovu i u Srbiji ozbiljan kamen spoticanja uprkos kompromisu koji su osmislile SAD o pokretanju studije izvodljivosti da se stvore radna mesta i više enrgije za region... tako da su se obe strane složile oko novog imena:Jezero Tramp", napisao je Grenel na Tviteru. Srbi na severu Kosova i Metohije danas su na Brnjačkom mostu, na putu koji povezuje Beograd i Prištinu, i na brani jezera Gazivode, postavili velike transparente kojima su predsedniku SAD Donaldu Trampu poslali poruku podrške, zbog njegove borbe za mir i napredak u regionu i angažovanja u dijalogu Beograda i Prištine.

Na mostu je osvanuo transparent sa porukom na engleskom "Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir", preneo je portal Kosovo online.

Transparent je postavljen i na brani jezera Gazivode i na njemu piše "Jezero Tramp".

Grenel je na fotografijama oznacio jezero Gazivode koje se nalazi na severu Kosova i američkog predsednika Trampa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: