"Crna Gora više neće zatvarati granice"

Crna Gora više neće zatvarati granice ni prema Srbiji, ni prema drugim zemljama regiona, izjavio je pomoćnik direktora Instituta za javno zdravlje Senad Begić.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.09.2020.

09:40

Foto: Depositphotos/xload

On je kazao da se granice neće zatvarati uprkos lošoj epidemiološkoj situaciji i naglom skoku broja zaraženih od koronavirusa,

Begić kaže da je svima jasno da je do skoka broja zaraženh došlo zbog nepošovanja preventivnihh mera, ali i društveno-političkih dešavanja u prethodnom periodu.

Ta dešavanja se, kaže, pre svega odnose na masovna pre i post izborna okupljanja, na kojima je bilo evidentno flagrantno kršenje i nepoštovanje mera i preporuka za sprečanje širenja i prevencije obolevanja od novog korona virusa.

Begić je za Novu S tv rekao da nije opravdano očekivati da se uvode mere zabrane međunarodnih putovanja, ni zabrane dolazaka iz Srbije, niti iz drugih zemalja u Crnu Goru, koje ne bi imale efekta i koje nemaju većeg epidemiološkog smisla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: