Ko će u Nemanjinu: Mesto za Kisić Tepavčevićevu, Maja Gojković ministarka kulture, a Stefanović ide iz MUP-a?

Tomislav Momirović, predsednik UO Mona Hotel Menadžment, najozbiljniji je kandidat za mesto ministra privrede, traži se pozicija za Dariju Kisić Tepavčević.

Izvor: Blic

Četvrtak, 24.09.2020.

21:40

Ko će u Nemanjinu: Mesto za Kisić Tepavčevićevu, Maja Gojković ministarka kulture, a Stefanović ide iz MUP-a?
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

Kako saznaje "Blic", očekuje se još nekoliko iznenađenja.

Kako prenosi ovaj list predsednica Vlade Ana Brnabić najverovatnije će ostati na tom mestu, a favorit za mesto ministra kulture je Maja Gojković.

Marija Obradović i Irena Vujović su u trci za mesto ministra rada.

Takođe, mediji spekuliši da bi Nebojša Stefanović mogao da napusti MUP, i da preuzme mesto minsitra vojske ili šefa diplomatije.
"Sve su ovo samo glasine, jedini koji sigurno zna kako stoje stvari je predsednik Vučić, ali on se do danas nije izjasnio", kaže izvor iz vrha vlasti i dodaje da Vučić izbegava da priča na temu novih ministara čak i sa najbližim saradnicima.

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila informacija da bi Marko Blagojević, šef Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, mogao da bude ministar, ali kako saznajemo, on se sam javio da nije zainteresovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: