"Ovo je istorija. DPS u opozicionim klupama" FOTO

Poslanici DPS Mila Đukanovića na današnjoj konstituivnoj sednici crnogorskog parlamenta zauzeli su mesta na kojima sede opozicione stranke.

Izvor: B92

Sreda, 23.09.2020.

13:14

Fotografiju poslanika DPS objavio je na svom profilu na Tviteru predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić, uz komentar "Istorija, DPS u opozicionim klupama".

Danas se održava konsultativna sednica crnogorskog parlamenta. Podgoričkim Vijestima bilo je potvrđeno iz nekoliko izvora da bi ta sednica mogla biti prekinuta odmah nakon verifikacije mandata jer lideri koalicija koje su odnele najviše glasova na izborima nisu postigli dogovor o ključnim pozicijama u državi.

Reč je o koalicijama "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo", koje zajedno imaju ukupno 41 poslaničko mesto u parlamentu, koji ima 80 mesta.

Međutim, kada je sednica počela, događaji su krenuli u suprotnom pravcu, a o čemu se radi pročitajte više u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: