Vanesa Brajant tuži šerifa

Vanesa Brajant podnela je tužbu protiv šerifovog odeljenja i šerfa Aleksa Vilanueve zbog fotografija mesta nereće u kojoj je poginuo njen muž i njihova ćerka.

Izvor: B92

Utorak, 22.09.2020.

21:24

Vanesa Brajant tuži šerifa
EPA/ADAM S DAVIS

Tužba, koja sadrži naneti duševni bol, zadiranje u privatnost i nepažnju, podneta je u četvrtak pred Vrhovnim sudom u Kaliforniji.

Portparol tužene strane izjavio je da za sada nemaju komentar, prenosi Vašington Post.

Sa druge strane u tužbi stoji da su "neoprostive akcije šerifovog odeljenja nanele gospođi Brajant duševni bol i traume zbog gubitka Kobija i Đijane".

Podsetimo, u martu je objavljeno da su članovi šerifovog odeljenja u Los Anđelesu optuženi da su delili fotografije mesta nesreće, kao i da se jedan od njih hvalio fotografijama. Mediji su preneli da je njima naređeno da obrišu fotografije, ali zvanična istraga nije pokrenuta.

Takođe, rečeno im je da neće snositi nikakve posledice ukoliko obrišu fotografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: