Grenel dolazi sa 13 zvaničnika, otkrivena satnica

Kosovski premijer Avdulah Hoti primiće večeras Ričarda Grenela, a neki kosovski mediji navode da dolazi sa čak 13 američkih zvaničnika.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.09.2020.

11:58

Grenel dolazi sa 13 zvaničnika, otkrivena satnica
EPA/Chris Kleponis / POOL

Američku delegaciju, kako prenosi Kosovo onlajn, čine čelnici Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC), a predvodi je secijalni predstavnik za pregovore Beograda i Prištine.

"Sastanak će biti održan u 18:30. Dogovorili smo se da će snimke sa sastanka emitovati Radio-televizija Kosova, a da će snimci biti distribuirani bez logotipa i drugim televizijama. Novinari će imati pristup samo konferenciji za štampu koja će biti održana, ali biće ograničen broj zbog pandemije", rekao je savetnik za medije u kosovskoj vladi Džavit Bećiri.

Prema ranijim najavama, američki zvaničnici će održati sastanke sa visokim zvaničnicima Vlade Kosova i liderima privatnog sektora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: