Dodik o svom pismu Trampu

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio da je američkog predsednika Donaldu Trampu informirao u pismu o aktuelnoj situaciji u BiH.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.09.2020.

11:01

Dodik o svom pismu Trampu
Ale_Mi/depostphotos

Kako je rekao, smatra značajnim da on i njegovi saradnici budu obavešteni o tome na koji način se u BiH odvija situacija, preneo je sarajevski portal Avaz.ba.

Dodik je rekao da je veoma važno da se razume da u Americi postoji politika predsednika, koju je podržavao od početka, a to je politika nemešanja u unutrašnje stvari drugih zemalja.

Dodik je napomenuo, kako navodi Avaz, da tamo postoji ono što ni sam Tramp nije uspeo da pobedi, a to je duboka država u Americi, koja je ostatak prethodnih vlasti.

"U tom pogledu želimo da izbegnemo da budemo kolateralna šteta neistina ili domunđavanja tih raznih ostataka takozvane 'duboke države' i mislimo da je veoma važno da Tramp i njegovi najbliži ljudi budu obavešteni o tome na koji način se ovde odvija situacija",rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je napomenuo da je više puta pisao Trampu i da će nastaviti da mu piše, a odgovor na ta pisma su ponašanje, stavovi, te sve manje mešanje stranaca u BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: