Evo kad stiže ozbiljno zahlađenje

U Srbiji će danas jutro biti sveže, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.09.2020.

06:15

Evo kad stiže ozbiljno zahlađenje
vladischern/depositphotos

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni.

Jutarnja temperatura od 7 do 15, a najviša dnevna biće od 26 do 28 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, uz slab i umeren jugoistočni vetar i jutarnju temperaturu oko 15, a najvišu dnevnu oko 28 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednu sedmicu, u utorak će biti pretežno sunčano, samo na jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

U košavskom području očekuje se umeren i jak jugoistočni vetar. Od srede do petka biće promenljivo oblačno, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima.

Do petka i dalje toplo, sa najvišom temperaturom od 26 do 30 stepeni.

U petak vetrovito, a za vikend i početkom sledeće sedmice zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: