Marko Milačić: Đukanović namerava da pobegne iz zemlje VIDEO

Marko Milaćić, predsednik Prave Crne Gore, smatra da će Milo Đukanović pobeći iz zemlje, i navodi da je on rob sopstvene moći.

Izvor: B92

Nedelja, 20.09.2020.

08:26

Marko Milačić: Đukanović namerava da pobegne iz zemlje VIDEO
Screenshot: Prva TV

"Ja sam dosta gledao njegove grimase, navikao da sa toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo verovati i da se tako bez tona pogleda intervju i da se tako shvati u kakvom je on stanju, a to je- agonija, panika i očaj", navodi Milačić i dodaje:

"Mislim da namerava da pobegne iz zemlje, ali bih voleo da oseti kako Crna Gora razume demokratiju kroz instituce i njegov primer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da proverimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osvovane sumnj".

Kako dalje navodi poziv u šume je priča tužnog čoveka,

"Poziv na šume je priča tužnog čoveka, koga je pojela moć i pohlepa. On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći - to je Milo Đukanović", kaže.

Milačić veruje da će prva vlada “slobodne Crne Gore” biti oformljena već u oktobru.

Konstitutivna skupština zakazana je za 23. septembar, kada će biti verifikovani mandati i tada počinje proces za formiranje nove vlade i to će, kako smatra Milačić, biti “zapisivanje istorije”.

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: