Volonteri udruženja "Moje naselje" obeležili su Svetski dan čišćenja na Voždovcu

Svetski dan čišćenja je ekološka akcija koja se godinama održava u septembru mesecu širom sveta.

Izvor: B92

Subota, 19.09.2020.

21:20

Volonteri udruženja
Foto: B92

Volonteri udruženja "Moje naselje" obeležili su Svetski dan čišćenja na Voždovcu tako što su očistili su korito reke Topčiderke i deo prostora u blizini železničke stanice "Klenje" u Ripnju.

Akciji su se odazvali i predsednik Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić sa članovima Veća, narodni poslanik Vuk Mirčetić i volonteri sa Voždovca.

Goran Jeremić se u ime organizatorima zahvalio svima koji su pomogli akciju čišćenja, pohvalio ažurnost i dostupnost novog rukovodstva Gradske opštine Voždovac i najavio nastavak sličnih aktivnosti i u narednom periodu.

Akcija Svetski dan čišćenja se održava sa ciljem da motiviše pojedince da aktivno uzmu učešće u rešavanju problema zagađenja životne sredine otpadom.
Foto: B92
Foto: B92
Foto: B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: