Zakrčenje na auto-putu od Beograda ka Nišu

Na auto-putu E-75 (gradski deo), od petlje "Zmaj“ do petlje "Dušanovac“ u smeru ka Nišu, saobraćaj se usporeno odvija, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.09.2020.

18:25

Zakrčenje na auto-putu od Beograda ka Nišu
Ilustracija: EPA/FILIP SINGER

Na auto-putu (gradski deo), petlja "Aerodrom“ - petlja "Lasta“, od večeras u 23 sata do sutra do 2.00 časa, izvodiće se radovi na otklanjanju kvarova na mreži javnog osvetljenja. Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Gamzigradska Banja - Gamzigrad, završeni su radovi na ugradnji putno-meteoroloških stanica. Saobraćaj se odvija normalno.

Auto-put E-75, petlja "Subotica Sever“, smer Novi Sad - Horgoš, do 25. septembra građevinski radovi u srednjem pojasu. Saobraćaj je preusmeren iz preticajne trake smera Novi Sad - Horgoš, u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

Obilaznica oko Beograda, petlja "Ostružnica" - petlja "Bubanj Potok", radovi na redovnom održavanju, izvode se u pokretu, uz naizmenično propuštanje vozila.

Kneževići - Bela Zemlja - Užice, do 21. septembra od 19.00 do 07.00 časova radovi u tunelu Surduk uz naizmenično propuštanje vozila.

Ibarska magistrala, petlja "Orlovača“ - „Tamnavska raskrsnica“, do 18. septembra od 9 do 19 časova radovi na demontaži oštećene i montiranju nove elasto-odbojne ograde.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, na Batrovcima i Šidu, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na Sremskoj Rači, na izlazu, 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: