Šta nam sve otkrivaju fotografije kriminalaca na društvenim mrežama VIDEO

Snimci i fotografije koji se pojave na društvenim mrežama otkrivaju lokacije kriminalaca. Ali otkrivaju i veze kriminala i estrade.

Izvor: B92

Sreda, 16.09.2020.

20:20

Šta nam sve otkrivaju fotografije kriminalaca na društvenim mrežama VIDEO
Screenshot/TV Prva

Žene, ili devojke kriminalaca pored pevačica, sve češće su starlete za koje je to još jedan način da dospeju na naslovne strane, ali i u tekstove crne hronike.

Veze estrade i kriminala u Srbiji postaju popularne ratnih devedesetih godina, a tu deceniju obeležila je i svadba Arkana i Cece, koja je nazvana svadba veka, i koja je prenošena uživo na televiziji.

Tako je nedavno ubijeni Strahinja Stojanović u tom trenutku bio sa kolumbijskom starletom Sonjom, koja je preživela i sada joj je zabranjen izlazak iz Srbije. Dve godine ranije sa njim u kolima je bila mis Marbelje kojoj je u eksploziji bombe izgorela noga. Ona je kasnije na društvenim mrežama objavila kako se udala za Stojanovića.

Međutim, nisu sve žene kriminalaca tu samo radi slikanja i objavljivanja fotografija luksuza i raskoši na društvenim mrežama. Tamara Zvicer, supruga vođe Kavačkog kriminalnog klana Radoja Zvicera, praktično je spasla supruga prilikom atentata na njega u Ukrajini. Ona je istrčala iz zgrade i pucala na napadače koji su tada pobegli.

Ekspanzija televizijskih sadržaja koji propagiraju ljude sa margine, gde se favorizuju žene čiji je jedini uspeh jer su bile sa kriminalcima, samo još više učvršćuju veze estrade i kriminala.

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: