BiH: Uhapšena devojka zbog fizičkog maltretiranja dvojice muškaraca, pronađena i droga

Policija BiH uhapsila je 19-godišnju devojku A.A. zbog sumnje da je, pored ostalog, fizički maltretirala dvojicu muškaraca u svom stanu u Sarajevu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 15.09.2020.

23:24

BiH: Uhapšena devojka zbog fizičkog maltretiranja dvojice muškaraca, pronađena i droga
Ilustracija: Depositphotos/ 91viperagp

Hapšenje se dodogilo u nastavku operativno-taktičke akcije kodnog naziva "Lipa"

A. A. se sumnjiči za izvršenje krivičnih dela "teška telesna povreda", "protivpravno lišenje slobode'' i "neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Osumnjičena je u maju u svom stanu na području Opštine Novi Grad Sarajevo, protivzakonito postupala na način da je ograničila slobodu kretanja osobama D. K. i A. LJ. a potom je fizički i nožem nanosila telesne povrede osobi D.K. dok je osobu A. LJ. prisilila da joj pomogne u njenoj nameri, prenose mediji u BiH.

Policija je pretresom stana osumnjičene i tom prilikom pronašla nepoznatu materija koja svojim izgledom asocira na opojne droge heroin, amfetamin, cannabis sativa,kao i druge predmete koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: