"Izgubili smo zbog Crkve"

Nosilac liste Demokratske partije socijalista u Andrijevici i aktuelni predsednik opštine Srđan Mašović kaže da je DPS ostvario loš izborni rezultat zbog Crkve.

Izvor: Vijesti

Utorak, 01.09.2020.

09:06

EPA/BORIS PEJOVIC

Kako prenose Vijesti, on je poručio da se povlači iz politike "iz ličnih i zdravstvenih razloga".

U Opštinskoj izbornoj komisiji potvrdili su da je koalicija Za budućnost Crne Gore osvojila 13, a Mir je naša nacija (Demokrate) tri odbornička mandata, što je za mandat više od DPS, koji ima 15 odborničkih mesta.

Rečeno je da je preostalo da se prebroji još jedno manje biračko mesto, ali da se taj rezultat ne dovodi u pitanje.

Mašović je "Vijestima" rekao da su na lokalnom nivou bili servis svim građanima i da ih nisu delili po političkoj pripadnosti.

"Mnogo smo radili na ekonomskom i insfrastrukturnom planu, ali očigledno da je Crkva imala uticaj", istakao je Mašović.

Odgovarajući na pitanje da li je samo Crkva imala uticaj na izbor građana ili je u pitanju bio i rad DPS-a, Mašović je kazao da odgovorno tvrdi "da nije zbog rada i odnosa prema građanima, jer nisu dijelili građane po političkoj pripadnosti".

"Ja se više nikada neću baviti politikom. Zato što sam i prije ovoga razmišljao da se povučem i ovo me definitivno navelo na tu odluku. To je iz ličnih i zdravstvenih razloga, nije ništa drugo", rekao je Mašović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: