Tači: Velikodušnost predsednika Donalda Trampa FOTO

Predsednik Kosova Hašim Tači zahvalio je danas američkom predsedniku Donaldu Trampu i američkoj vladi na donaciji respiratora.

Izvor: Kosovo online

Utorak, 25.08.2020.

17:36

Tači: Velikodušnost predsednika Donalda Trampa FOTO
EPA-EFE/Petrit Prenaj

Zahvalan sam predsedniku Donaldu Trampu i američkoj vladi na velikodušnoj donaciju 50 respiratora za Kosovo, naveo je Tači u poruci na Tviteru.

Kosovski predsednik je podsetio da su SAD ranije uputile 1,6 miliona dolara pomoći za borbu protiv kovida 19.

Zajedno ćemo izaći jači, poručio je kosovski predsednik.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu je preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) donirala Kosovu 50 najsavremenijih respiratora kako bi pomogla u borbi protiv kovida 19.

"Ova donacija predstavlja realizaciju velikodušne ponude predsednika Donalda Trampa za isporuku kritično potrebne opreme kao i podšku Kosovu da što hitnije odgovori na pandemiju”, saopšteno je iz američke ambasade u Prištini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: