Novine: "Hladni rat u vazduhu"; "Neće biti skrivenog dogovora o Kosovu"

Dnevne novine u izdanju od subote, 15. avgusta pišu o otvaranju granica Crne Gore za državljane Srbije i o sastanku Beograda i Prištine u 2. septembra.

Izvor: B92

Petak, 14.08.2020.

21:50

Novine:

"Politika" naslovnu stranu posvećuje priči o naoružavanju na Balkanu "Hladni rat u vazduhu", a prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Teški razgovori u septembru u Briselu i Vašingtonu".

O najavljenom sastanku Beograda i Prištine 2. septembra u Beloj kući "Večernje novosti" pišu "Neće biti skrivenog dogovora o Kosovu", dok o dešavanjima na ostrvu Vido piše "'Plava grobnica' ostaje kupalište".

"Blic" piše o epidemiji "Definitivno: Koronavirus se prenosi i vazduhom", dok o nastavku dijaloga Beograda i Prištine piše "Ekonomske teme ili neprijatno iznenađenje?"

"Kurir" piše o otvaranju granica Crne Gore za državljane Srbije "Platite 6.000 dinara PCR test i možete na more u Crnu Goru", dok o hapšenju u Kragujevcu piše "Direktor 'Malih pčelica' osumnjičen za trovanje štićenika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: