Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Na obilaznica oko Beograda, od tunela Straževica do petlje "Orlovača", saobraćaj se odvija usporeno, saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije".

Izvor: B92

Petak, 14.08.2020.

09:06

Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Oni su zamolili da učesnici u saobraćaju prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Na auto-put E-75, deonica Vladičin Han-Vranje, više nema magle i vidljivost je normalna.

Auto-put E-763, Ljig - Brančić, u smeru ka Čačku, danas do 15 časova radovi na košenju trave u putnom pojasu. Radovi će se izvoditi u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Petlja „Leskovac centar" - Leskovac (Vlasotince), u blizini mesta Pečenjevce - do 15. avgusta od 07 do 15 časova, radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je auto-put E-75, petlja „Vlasotince".

Kneževići - Bela Zemlja - Užice u mestu Bela Zemlja, do 21. oktobra radovi na putu, od 7 do 16, subotom od 7 do 15 časova. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put-Mačkat.

Kod petlje „Sušica“ radovi na sanaciji nadvožnjaka „Kneževići“ (druga faza), a saobraćaj se preusmerava preko novoizgrađene devijacije. Planirani rok završetka radova je 21. oktobar.

Valjevski put, deonica Lončanik - Obrenovac, do 24. avgusta radovi u okviru redovnog održavanja. U zoni radova, naizmenično propuštanje vozila, uz odgovarajuću vertikalnu i svetlosnu saobraćajnu signalizaciju.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta

-na graničnom prelazu Mali Zvornik, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: