Na Jahorini uhapšena tri državljanina Srbije - pronađeno oružje i tragovi droge

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo na Jahorini su uhapsili troje državljana Srbije, dvoje državljana Crne Gore i jednu osobu sa Pala, piše Kliks.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.08.2020.

16:20

Na Jahorini uhapšena tri državljanina Srbije - pronađeno oružje i tragovi droge
Foto: Depositphotos/kelpfish

Policija je izvršila pretres više apartmana i automobila i pronašla pištolj, municiju i kesu sa tragovima droge.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno da je u hotelu na području Olimpijskog centra "Jahorina" slobode lišeno šest osoba koja se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, te neovlaštena proizvodnja i promet droge.
Reč je o državljanima Srbije čiji su inicijali M. Š., M.N. i S. R., državljanima Crne Gore čiji su inicijali R. D. i B. Š, te osobi sa Pala čiji su inicijali M. D. Srpski mediji preneli su da su u pitanju Miloš Nilović (31) zvani Runjo iz Srbije, Milutin Danilović (38) sa Pala, Mladen Šipka (38) iz Beograda, Srđan Rađenović (46), Radivoje Drenković (39) i Bojaš Šćekić (34) iz Crne Gore.

Na osnovu naredbe nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, izvršen je pretres više apartmana i automobila koje koriste te osobe i oduzet pištolj, 11 metaka, više mobilnih telefona i plastična kesa sa tragovima bele praškaste materije koja podseća na drogu, navodi se u saopštenju.

U toku je dokumentovanje premeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izveštaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: