Kako je Kačavenda?

Prvo su danas mediji objavili da je Vasilije Kačavenda u teškom stanju zbog koronavisa, a onda se on navodno oglasio. Uz pretnju proklinjanjem.

Izvor: B92

Utorak, 11.08.2020.

17:08

Kako je Kačavenda?

Vest da je umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda teško oboleo od koronavirusa odjeknula je danas u domaćim i regionalnim medijima.

Navedeno je da zbog zdravstvenih komplikacija morao da bude prebačen na lečenje u Beograd i zbog toga su mu sve ranije aktivnosti otkazane, preneli su mediji pozivajući se na portal Nova.rs.

Međutim, već nekoliko sati kasnije, on se navodno oglasio i demantovao da je u teškom stanju, poručivši da će početi da proklinje one koji priželjkuju njegovu smrt širenjem lažnih vesti.

"Hvala Bogu dobro se osećam, u dobrim sam rukama. Nemam nikakve komplikacije. Evo me u bolnici u Bijeljini. U tome je stvar, rade na totalnoj diskvalifikaciji mene, misle evo ga, krepaće, krepaje. Eto to je! Priželjkuju moju smrt", kaže za Kurir umirovljeni vladika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: