U direktnom sudaru kod Kruševca poginuli i vozač i suvozač VIDEO

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila kod zaobilaznice kod Kruševca, najpre je poginula jedna osoba, da bi kasnije u bolnici preminula još jedna.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 06.08.2020.

18:18

U direktnom sudaru kod Kruševca poginuli i vozač i suvozač VIDEO
Ilustracija: Deposit photos/zx6r92

Do udesa je došlo na pravcu između Makrešana i naseljenog mesta Jasika i to kada je vozilo “opel astra” prištinske registracije krećući se iz pravca Kraljeva prešlo u suprotnu traku i udarilo u “volvo” beogradske registracije.

Vozaci “opel astre” i “volva” su prebačeni sanitetima kruševačke hitne pomoći do Opšte bolnice Kruševac, a jedan vozač je kasnije preminuo u bolnici.

Vozila su prilično oštećena, a u saniranju posledica su učestvovali i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac. Saobraćaj na putu je još u zastoju, a uviđaj je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: