Putevi Srbije: Radovi na više putnih pravaca

JP Putevi Srbije saopštili su da će na auto-putu E-75, Bubanj Potok - Batočina biti izvođeni radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji „Umčari“, do 1. oktobra.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 06.08.2020.

14:55

Putevi Srbije: Radovi na više putnih pravaca

U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, Vrčin-Mali Požarevac, do 28. avgusta, radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac – Vrčin, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Od 10. avgusta zbog izgradnje leve kolovozne trake Obilaznice oko Beograda, na državnom putu I A reda broj 1 i na državnom putu I B reda broj 22, u zoni petlje „Orlovača“, u prvoj fazi radova saobraćaj iz pravca tunela „Straževica“ se preusmerava na izgrađenu desnu kolovoznu traku u zoni petlje „Orlovača“. Za saobraćaj je zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale.

Tokom izvođenja radova u drugoj fazi za saobraćaj se otvara isključenje za Ibarsku magistralu iz smera tunela „Straževica“. Saobraćajnom signalizacijom naznačeno je da svi učesnici u saobraćaju na prilazu petlji „Orlovača“ koji imaju za cilj Čačak ili Novi Sad nastavljaju pravo, a za Čukaricu ili Čačak preko Ibarske magistrale se odvajaju desno na rampu petlje „Orlovača“.

Radovi će se izvoditi od 10. avgusta do 20. septembra .

Kneževići - Bela Zemlja - Užice u naseljenom mestu Bela Zemlja, izvode se radovi do 10. avgusta, svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7.00 do 16.00 časova, subotom od 7.00 do 15.00 časova. Nedeljom se radovi ne izvode.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put - Mačkat.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.30, na graničnim prelazima u Republici Srbiji nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: