Netanjahu upozorio Hezbolah

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je danas libansku militantnu grupu Hezbolah i druge islamske grupe da ne pokušavaju da napadnu Izrael.

Izvor: B92

Utorak, 04.08.2020.

16:54

Netanjahu upozorio Hezbolah
EPA/TAL SHAHAR / POOL

Izjavio je da će učiniti sve što je neophodno da bi odbranio zemlju.

On je to rekao nakon što su izraelske snage saopštile da su osujetile pokušaj infiltracije osumnjičenih islamskih ekstremista iz Sirije.

"Savetovao bih, posebno Hezbolah, da razmisle o tome. Ovo nisu prazne reči i imaju težinu", rekao je Netanjahu, prenosi Džeruzalem post.

Izraelska vojska saopštila je sinoć da je pogodila ciljeve u Siriji nakon što su ekstremisti pokušali da podmetnu eksploziv na Golanskoj visoravni, koja je pod izraelskom kontrolom, preneo je AP.

Izrael je napao četvoricu osumnjičenih za koje se veruje da su poginuli.

Netanjahu, koji je danas posetio vojnu bazu, rekao je da Izrael neće oklevati da preduzme dalje mere.

"Učinićemo sve što je potrebno da bismo se odbranili. Svima njima, uključujući Hezbolah, predlažem da razmisle o tome'', rekao je Netanjahu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: