Tuča na letu ka Ibici; "Prestanite, ovde ima dece" VIDEO

Na letu holandske avio-kompanije KLM, od Amsterdama do Ibice, izbila je tuča nakon što su dva putnika odbila da nose zaštitne maske.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 03.08.2020.

07:32

Tuča na letu ka Ibici;
Foto: Getty/Bruce Bennett

Na objavljenom video-snimku navodno se vidi da su u tuči učestvovala dvojica Britanaca, prenosi Indipendent.

Kompanija KLMC saopštila je da su obojica savladana uz pomoć putnika i da ih je španska policija uhapsila nakon sletanja aviona.

"Dvojica nesavesnih putnika odbila su da nose zaštitne maske i fizički i verbalno su uznemiravali druge putnike", rekao je portparol te avio-kompanije.

On je dodao da je pilot obavestio lokalne vlasti o incidentu i da su obojica putnika uhapšena.

Naglasio je i da nije bila ugrožena bezbednost leta.

"Prestanice, ovde ima dece", uzvikivali su drugi putnici.

Na Instagram nalogu, sa kojeg je jutro objavljen video snimak, tvrdi se da je jedan od putnika koji je učestvovao u tuči Englez koji je pio votku.

Indipendent tvrdi da se na snimku vidi da još nekoliko ljudi ne nosi zaštitne maske.

Nošenje maski obavezno je na svim letovima kompanije KLM, kao i na svim aerodromima u Holandiji u okviru restriktivnih mera radi obuzdavanja korona virusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: