U bolnici u Čačku dvoje umrlo od kovida 19 u poslednja 24 sata

Dve osobe su umrle u kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku u poslednja 24 sata - muškarac iz Čačka (75) i žena iz Gornjeg Milanovca (70).

Izvor: B92

Subota, 01.08.2020.

13:36

U bolnici u Čačku dvoje umrlo od kovida 19 u poslednja 24 sata
Foto: RINA

U kovid odeljenjima čačanske bolnice sada je 127 pacijenta, od kojih devet na respiratorima.

U protekla 24 sata u ta odeljenja čačanske bolnice primljeno je 13 pacijenta sa simptomima koronavirusa, a 16 je otpušteno na kućno lečenje.

Za poslednja 24 časa u prijemnoj ambulanti Opšte bolnice u Čačku su pregledana 54 pacijenta sa simptomima infekcije koronavirusom.

Prema rezultatima 50 testova na koronavirus, koji su danas pristigli iz laboratorija iz drugih gradova, u Moravičkom okrugu, koji čine Čačak, Gornji Milanovc, Lučani i Ivanjica, zaraženo je šest lica.

U Čačku su koronavirusom zaražena tri lica i po jedno lice u Gornjem Milanovcu, Lučanima i Ivanjici, rečeno je agenciji Beta u Zavodu za javno zdravlje u Čačku.

Očekaju se rezultati za još oko 200 testova na korona virus iz Moravičkog okruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: