Tuča zbog zaštitne maske u Dubrovniku

Ispred velikog supermarketa u Dubrovniku desio se incident kad je tridesetogodišnji muškarac udario starijeg čoveka zato što mu je rekao da stavi masku.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2020.

22:50

Tuča zbog zaštitne maske u Dubrovniku
Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Kako piše Dubrovački dnevnik, 72-godišnji J.V. upozorio je 30-godišnjaka da stavi masku dok su obojica bili u prodavnici, jer je mlađi muškarac masku nosio u ruci.

Kada je stariji muškarac obavio kupovinu, izašao je iz supermarketa gde ga je mlađi sačekao i fizički nasrnuo na njega nanoseći mu teške fizičke povrede.

Neslužbeno, 72-godišnjem J.V. slomljen je nos.

Dubrovački dnevnik još navodi da je 30-godišnjak u prodavnici bio sa sestrom koja je osoba s posebnim potrebama, a da je napadnuti J.V. bio uporan u verbalnom okršaju, te da je okrivljenog koji je krenuo prema svom automobilu navodno uhvatio za ruku, a nakon čega ga je okrivljeni udario.

Policija je potvrdila da je protiv 30-godišnjaka podignuta prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: