Preminula jedna od tri žene koje je muškarac napao nožem

Norveška policija saopstila je da je u gradiću blizu Osla, muškarac napao nožem tri žene, od kojih je jedna preminula od zadobijenih povreda.

Izvor: Tanjug

Sreda, 15.07.2020.

14:17

Preminula jedna od tri žene koje je muškarac napao nožem
Ilustracija: Depositphotos/ zx6r92

Policija u Sarpsborgu u južnoj Norveškoj je uhapsila muškarca pod sumnjom da je napao tri žene na nekoliko lokacija u gradu kasno sinoć.

"Sinoćni incident se tragično završio nakon što je žena u pedesetim godinama podlegla povredama zadobijenim nožem, druga je u kritičnom stanju, a povrede treće ženske osobe nisu ozbiljne", saopštila je policija.

Policija je saopštila i da je jedna od žena prepoznala osumnjičenog kao napadača.

Reč je o tridesetjednogodišnjem azilantu, norveškom državljaninu stranog porekla, koji je kasnije uhapšen u svom stanu u centru Sarpsborga.

On je uhapšen i biće mu suđeno za ubistvo i pokušaje ubistva, rečeno je u policiji.

Motiv za to delo još nije poznat.

Policija je objavila da nema naznaka da je još ljudi uključeno u napad, dodajući da motiv napada zasad nije poznat i da zasad nemaju informaciju o tome da li su žrtve bile povezane s napadačem i da je bilo više napadača.

Lokalne novine su objavile da se sumnja da napadač ima nasilnu prošlost. Policija je potvrdila da je on bio optuživan, ali da nije bio osuđen za nasilno ponašanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: