Novine: "Spremne oštrije mere"; "Najs pomaže Tačiju preko tajne arhive"

Dnevna štampa u izdanju od srede, 15. jula piše o epidemiji koronavirusa kao i o mogućim novim oštrijim merama za suzbijanje širenja kovida 19.

Izvor: B92

Utorak, 14.07.2020.

21:47

Novine:

"Politika" na naslovnoj strani demantuje tvrdnje pojedinih italijanskih stručnjaka u tekstu pod naslovom "Nema dokaza da je srpski virus jači od italijanskog", dok o dešavanjima na svetskom nivou piše "SAD optužuju Kinu za "okupaciju" Južnog kineskog mora".

"Večernje novosti" o mogućim novim merama pišu "Spremne oštrije mere: s maskom na ulicu i zabrana okupljanja", dok o saslušanju kosovskog predsednika Hašima Tačija u Hagu pišu "Najs pomaže Tačiju preko tajne arhive".

"Blic" u novom broju donosi reportažu iz Instituta "Banjica" pod naslovom "Sedam dana nemamo slobodnog kreveta z anove pacijente", a o vremenskoj prognozi piše "Do kraja leta bez velikih vrućina".

"Kurir" na naslovnoj strani objaviljuje intervju sa dedom tenisera Novaka Đokovića, Zdenkom Žagarom pod naslovom "Tajna Đokovića".

List "Alo" objavio je izjavu lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja "Prvi ću primiti rusku vakcinu", dok reportažu iz kovid bolnice donosi u tekstu "Najgore nam tek sledi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: