Novine: "Spremne oštrije mere"; "Najs pomaže Tačiju preko tajne arhive"

Dnevna štampa u izdanju od srede, 15. jula piše o epidemiji koronavirusa kao i o mogućim novim oštrijim merama za suzbijanje širenja kovida 19.

Izvor: B92
Podeli

"Politika" na naslovnoj strani demantuje tvrdnje pojedinih italijanskih stručnjaka u tekstu pod naslovom "Nema dokaza da je srpski virus jači od italijanskog", dok o dešavanjima na svetskom nivou piše "SAD optužuju Kinu za "okupaciju" Južnog kineskog mora".

"Večernje novosti" o mogućim novim merama pišu "Spremne oštrije mere: s maskom na ulicu i zabrana okupljanja", dok o saslušanju kosovskog predsednika Hašima Tačija u Hagu pišu "Najs pomaže Tačiju preko tajne arhive".

"Blic" u novom broju donosi reportažu iz Instituta "Banjica" pod naslovom "Sedam dana nemamo slobodnog kreveta z anove pacijente", a o vremenskoj prognozi piše "Do kraja leta bez velikih vrućina".

"Kurir" na naslovnoj strani objaviljuje intervju sa dedom tenisera Novaka Đokovića, Zdenkom Žagarom pod naslovom "Tajna Đokovića".

List "Alo" objavio je izjavu lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja "Prvi ću primiti rusku vakcinu", dok reportažu iz kovid bolnice donosi u tekstu "Najgore nam tek sledi".

strana 1 od 249 idi na stranu