AMSS: Oprez zbog oblačnosti i mogućih pljuskova

.Auto-moto savez Srbije je apelovao na vozače na dodatnu opreznost i sporiju vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu.

Izvor: Tanjug

Subota, 11.07.2020.

18:56

AMSS: Oprez zbog oblačnosti i mogućih pljuskova

U poslepodnevnim i večernjim časovima prema najavama meteorologa doći će do lokalnog razvoja oblačnosti, ponegde s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom

JP Putevi Srbije saopštili su da se na auto-putu E-75, petlja Pojate - petlja Trupale, od danas do 11. avgusta izvode radovi na sanaciji kolovoza.

Saobraćaj se zbog izvođenja radova u desnoj traci smera Beograd - Niš, preusmerava u levu traku smera Niš - Beograd.

Auto-put E-80, Niš - Dimitrovgrad, zbog saobraćajne nezgode u zoni naplatne stanice Dimitrovgrad saobraćaj se odvija usporeno u trakama 5 i 6, u smeru ka graničnom prelazu Gradina. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Auto-put E-80, ispred tunela Bancarevo, u smeru ka Pirotu, do do danas radovi na sanaciji kolovozne (asfaltne) konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj zatvorene vozna i preticajna, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena, u naselju Međuvršje, od 13. jula do 21. jula od 07 do 17časova radovi na odstranjivanju nestabilne stenske mase sklone odronu, kavanje kosina, uz naizmenično propuštanje vozila sa povremenim obustavama u trajanju od 15-20 minuta.

Loznica - Zajača, po izlasku iz Loznice do industrijskog kompleksa u Zajači, na snazi je zabrana kretanja za vozila težih od 3 t.

Luke - Lučka Reka, mesto Tanasković, na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 t

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: