"Radimo na tome da pronađemo napadače na novinare"

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da policija radi na tome da identifikuje napadače na predstavnike medija napadnute tokom izveštavanja sa protesta.

Izvor: Tanjug

Subota, 11.07.2020.

12:38

Ilustracija/ B92/ D.P.

"Žao mi je zbog povrede vašeg kolege, kao što mi je žao i svojih kolega, više od 130 policajaca koji su povređeni. Nadam se da ćemo vrlo brzo uspeti da otkrijemo počinioce napada na vašeg kolegu i da će vrlo brzo biti na mestu koje im i pripada", rekao je Rebić na konferenciji u Palati Srbija, upitan da li su identifikovani napadači na reportera Milovančevića.

Na pitanje kako će policija pronaći napadače na predstavnike medija koji su napadnuti tokom izveštavanja sa protesta u Beogradu, Rebić je rekao da će se to vršiti pre svega pregledanjem video nadzora, ali i na osnovu operativnih podataka.

"Morate da imate veru u policiju da će pronaći sve one koji su učinili ta krivična dela na ovim skupovima koji, podsećam, nisu bili prijavljeni", dodao je Rebić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: