"Grad Beograd čestita policiji na uzdržanosti i profesionalnosti jer je bez upotrebe sile oterala huligane"

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je nasilje na ulicama Beograda, za koje je okrivio Mlađana Ðorđevića i Srđana Noga.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.07.2020.

08:22

Tanjug, Tara Radovanoviæ

On je najavio tužbe protiv njih, nazivajući ih "Đilasovim fašistima".

Vesić je sinoć u objavi na Fejsbuku istakao da Grad Beograd očekuje da "kriminalci i huligani koji već drugi dan zaredom uništavaju naš grad" budu uhapšeni i privedeni pravdi.

Zamenik gradonačelnika je najavio da će danas biti podnete krivične prijave protiv organizatora demonstracija Ðoga i Ðorđevića.

Ocenio je da iza haosa koji se kreira u Beogradu dva dana "u kojem rulja uništava naš grad", pa čak i napadaju pojedine lidere opozicije, stoji lično Dragan Ðilas sa Mlađanom Ðorđevićem i Srđanom Nogom.

"Grad Beograd čestita policiji na uzdržanosti i profesionalnosti jer je bez upotrebe sile oterala huligane, zaštitila Narodnu skupštinu i imovinu grada. Zahvalni smo građankama i građanima Beograda koji su ostali kod svojih kuća, sačuvali mir i nisu naseli na provokacije huligana", napisao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: