Normalizovan saobraćaj na Obilaznici kod petlje Orlovača

JP Putevi Srbije saopštili su danas da je na Obilaznici oko Beograda, od petlje „Orlovača“ ka Bubanj Potoku - saobraćaj normalizovan.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.07.2020.

18:25

Normalizovan saobraćaj na Obilaznici kod petlje Orlovača

Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena, naselje Međuvršje - od 13. jula do 21. jula od 07.00 do 17.00 časova radovi na odstranjivanju nestabilne stenske mase sklone odronu, kavanje kosina. Naizmenično propuštanje vozila, sa povremenim obustavama u trajanju od 15-20 minuta.

Auto-put E-75, petlja Surčin - petlja Ostružnica (most preko reke Save) - u toku su do 14. jula radovi na detaljnom pregledu desne kolovozne trake. Za saobraćaj zatvorena vozna a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom u smeru od Dobanovaca ka Bubanj Potoku.

Auto-put E-75, petlja „Novi Sad istok“ - petlja „Novi Sad jug“, u smeru ka Beogadu - od 9. jula do 16. jula u toku svetlog dela dana, radovi na zameni čelične zaštitne ograde. Radovi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, odnosno u preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati slobodnim saobraćajnim trakama. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Auto-put E-75, petlja Ruma - petlja Sremska Mitrovica - u toku su do 18. jula pripremni radovi na snimanju postojećeg stanja kolovoza u vremenskom periodu od 08.00 do 17.00č. Za saobraćaj zatvorena vozna i preticajna a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru ka Sremskoj Mitrovici.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, Batrovcima i Kelebiji, na izlazu, 120 minuta, a na Sremskoj Rači 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: