U poslednja 24 sata u KC "Niš" zvanično troje preminulo, u Vranju jedan pacijent

U Klinickom centru Niš u poslednja 24 sata preminulo je troje pacijenata zbog posledica virusa kovid 19, dok je u Vranju preminuo jedan pacijent.

Izvor: Tanjug

Sreda, 08.07.2020.

13:45

U poslednja 24 sata u KC
Ilustracija: Depositphotos/lightsource

Kako je navedeno, u starom delu KC, hospitalizovana su ukupno 92 zaražena pacijenta, od toga i troje dece, koja su u stabilnom stanju.

Od ukupnog broja hospitalizovanih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici trenutno je hospitalizovano 12 pacijenta, u dve kovid bolnice u Vranju ukupno je hospitalizovano njih 85, među kojima nema dece, dok su u ZC Surdulica u kovid bolnici hospitalizovana 53 pacijenta obolela od kovida 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: