Beograd sledećeg vikenda u karantinu? Vesić: Spekulacije VIDEO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić odgovorio na spekulacije pojedinih medija da se sledećeg vikenda Beograd stavlja u karantin.

Izvor: B92, Prva

Utorak, 07.07.2020.

08:19

Beograd sledećeg vikenda u karantinu? Vesić: Spekulacije VIDEO
Tanjug, Sava Radovanoviæ

Naime, kako su neki mediji objavili, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u glavnom gradu, nadležni navodno planiraju da sledećeg vikenda ceo Beograd stave u karantin, kao i da će se opet uvesti policijski čas.

Jutarnji program TV Prve razgovarao je jutros s zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, koji je rekao da je reč o spekulacijama koje ne želi da komentariše.

"Činimo sve da Beograd ne uđe u karantin", rekao je on i dodao da će se ipak morati pratiti situacija u glabnom gradu u kom su bolnice sve punije i punije, jer se u njih dovoze pacijenti s teškom kliničkom slikom iz cele Srbije.

"Ukoliko se budemo pridržavaliu donetih mera, neće biti karantina", rekao je Vesić, ali je i dodao da postoji mogućnost da se tako nešto desi, ako se situacija pogorša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: