AMSS: Na granicama bez zadržavanja

Na putničkim terminalima graničnih prelaza sa Severnom Makedonijom, Bugarskom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom nema dužih zadržavanja, saopštio je AMSS.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 06.07.2020.

07:24

AMSS: Na granicama bez zadržavanja

Na teretnim terminalima zadržavanja su promenljiva i kreću se u intervalima od 60 do 120 minuta.

AMSS podseća da je Grčka od danas za srpske građane zatvorila granične prelaze, osim za ona neophodna putovanja za koje je potrebna posebna dozvola.

Povremeno jači letnji pljuskovi često praćeni vetrom kao i vožnja po vlažnom kolovozu u kombinaciji sa pojačanim saobraćajem su uslovi kada dolazi do prekida u saobraćaju, a najčešći uzrok je neprilagođena brzina i nedovoljno odstojanje između vozila, jer po prestanku kiše, vozači nailaze na vlažne deonice puteva koje je ponekad teško primetiti, a tada je i zaustavni put vozila uvek duži od procenjenog.

Kamioni na Horgošu čekaju tri sata, na Kelebiji sat vremena i na Batrovcima dva sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: