Radovi na više puteva, kamioni na Horgošu čekaju tri sata

JP Putevi Srbije saopštilo je da se na putu Leskovac jug- Leskovac (Bratmilovce), od danas do 19. septembra izvode radova na pojačanom održavanju.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos, bogdan.hoda
Foto: Depositphotos, bogdan.hoda

Saobraćaj će se odvijati dvosmerno, usporeno prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na delu puta od Putnog prelaza (kod benzinske stanice NIS) od vlasotinačke petlje na starom putu (kroz grad Leskovac, u dužini oko 1km), tokom izvođenja radova na pojačanom održavanju i izradi instalacione infrastrukture u trupu puta, saobraćaj je preusmeren na državni put II A reda broj 258 i državni put II A reda broj 158.

Auto-put E-80, Bela Palanka - petlja Pirot zapad, tunel Sopot, od danas do 3. avgusta radovi na izgradnji nadvožnjaka. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš-Pirot između službenih prolaza. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci smera Pirot - Niš.

Petlja Markovac - Svilajnac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko reke Rače. Alternativni putni pravac za teretna motorna vozila iz pravca Niša i iz pravca Beograda je preko Velike Plane na Žabare, a iz pravca Despotovca teretni motorni saobraćaj se usmerava na Žabare. Planirani rok završetka radova 27. jul.

Jošanička Banja - Kopaonik, do 31. jula na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova. Alternativni putni pravac za Kopaonik: Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, a iz pravca Kruševca: Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.

Zagrađe - Gornji Milanovac - radovi na mostu preko potoka Garibovac - Lukića most, do 15. jula . Radovi se izvode na levoj strani mosta, a saobraćaj se preusmerava na desnu stranu mosta i odvija se dvosmerno.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, Horgoš u 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 249 idi na stranu