Radovi na više puteva, kamioni na Horgošu čekaju tri sata

JP Putevi Srbije saopštilo je da se na putu Leskovac jug- Leskovac (Bratmilovce), od danas do 19. septembra izvode radova na pojačanom održavanju.

Izvor: B92

Subota, 04.07.2020.

20:48

Radovi na više puteva, kamioni na Horgošu čekaju tri sata
Foto: Depositphotos, bogdan.hoda

Saobraćaj će se odvijati dvosmerno, usporeno prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na delu puta od Putnog prelaza (kod benzinske stanice NIS) od vlasotinačke petlje na starom putu (kroz grad Leskovac, u dužini oko 1km), tokom izvođenja radova na pojačanom održavanju i izradi instalacione infrastrukture u trupu puta, saobraćaj je preusmeren na državni put II A reda broj 258 i državni put II A reda broj 158.

Auto-put E-80, Bela Palanka - petlja Pirot zapad, tunel Sopot, od danas do 3. avgusta radovi na izgradnji nadvožnjaka. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš-Pirot između službenih prolaza. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci smera Pirot - Niš.

Petlja Markovac - Svilajnac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko reke Rače. Alternativni putni pravac za teretna motorna vozila iz pravca Niša i iz pravca Beograda je preko Velike Plane na Žabare, a iz pravca Despotovca teretni motorni saobraćaj se usmerava na Žabare. Planirani rok završetka radova 27. jul.

Jošanička Banja - Kopaonik, do 31. jula na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova. Alternativni putni pravac za Kopaonik: Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, a iz pravca Kruševca: Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.

Zagrađe - Gornji Milanovac - radovi na mostu preko potoka Garibovac - Lukića most, do 15. jula . Radovi se izvode na levoj strani mosta, a saobraćaj se preusmerava na desnu stranu mosta i odvija se dvosmerno.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, Horgoš u 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: