Otac Borisa Džonsona prekršio meru koju je uveo njegov sin

Otac britanskog premijera Borisa Džonsona, Stenli (79) prekršio je meru koju je uveo njegov sin i otputovao preko Bugarske u svoju vilu u Pelionu u Grčkoj.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2020.

12:55

Otac Borisa Džonsona prekršio meru koju je uveo njegov sin
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA / POOL

On je otputovao uprkos preporuci Forin ofisa da državljani Velike Britanije ne bi trebalo da putuju u inoistranstvo ako ne moraju, a njegov put u Grčku pokazuje da je moguće preko neke treće zemlje stići na željenu destinaciju i zaobići pravila za sprečavanje širenja korona virusa, piše portal Grik riporter.

Džonson stariji, bivši član Evropskog parlamenta stigao, je u Grčku preko Sofije jer su grčke vlasti zabranile direktne letove iz Velike Britanije do sredine jula.

On je vest da je u Grčkoj objavio na svom Instagramu.

"Ja sam u Pelionu. Moram da postavim mere distanciranja na objektu jer ovde to veoma ozbiljno shvataju", napisao je Džonson.

On je dodao da, iako je Grčka zabranila dolaske iz Velike Britanie, Grci su veoma srećni što me vide.

"Jedino što žele da znaju jeste odakle dolazim i šta radim. Onda su mi izmerili temperaturu i uzeli bris dva puta", dodao je Džonson po sletanju na aerodrom.

Džonsonova četvorosobna vila u Pelionu ima bazen i terasu sa pogledom na planine i more, i udaljena je od plaže pet minuta hoda kroz maslinjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: