Severna Makedonija u petak odlučuje o zatavaranju granica sa Srbijom

Komisija za zarazne bolesti Severne Makedonije sutra će razmatrati evetualno ponovno zatvaranje granice sa Srbijom i tzv. Kosovom.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2020.

15:38

Severna Makedonija u petak odlučuje o zatavaranju granica sa Srbijom
Ilustracija: EPA-EFE/ Georgi Licovski

"S obzirom na razvoj situacije sa koronavirusom u susedstvu, Komisija za zarazne bolesti na sutrašnjem sastanku će razogovarati o eventualnom ponovnom uvodjenju režima na granicama sa Srbijom i Kosovom ili zatvaranju graničnih prelaza sa tim zemljama", saopštilo je Ministarstvo zdravlja Severne Makedonije.

Komisija za zarazne bolesti pri tom ministarstvu, kako se ističe, aktivno prati epidemiološku sitiaciju sa koronavirusom u regionu i susednim zemljama i moguće vraćanje restriktivnih mera je u pravcu prevencije od potencijalnih rizika po zdravlje stanivništva u Severnoj Makedoniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: