Novine: "Imunitet na koronu steklo 6,4 odsto građana"; "Kad ih Vučić pozove, oni stoje mirno"

Dnevne novine u izdanju od utorka, 30. juna pišu o novim odlukama Kriznog štaba, ali i o dešavanjima po pitanju rešenja kosovskog problema.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.06.2020.

21:10

Novine:

"Politika" piše o novim merama "Maske obavezne u prevozu i zatvorenom prostoru", dok o kosovskom dijalogu piše "Nastavak razgovora u Parizu, Tramp i Grenel ne odustaju".

"Večernje novosti" naslovnu stranu posvećuju epidemiološkoj situaciji povodom koronavirusa u Republici Srpskoj pod naslovom "Izbegli smo italijanski scenario", a o granici sa Grčkom piše "Evzoni još ne otvaraju".

"Blic" u novom broju donosi navodne rezultate istraživanja kolektivnog imuniteta na kovid 19 u Srbiji pod naslovom "Imunitet na koronu steklo 6,4 odsto građana".

"Kurir" prenosi izjavu direktora Infektivne klinike u Beogradu Gorana Stevanovića "I mladi mogu teško da obole od korone", dok o ministrima u još aktuelnoj Vladi Srbije piše "Kad ih Vučić pozove, oni stoje mirno".

List "Alo" prenosi izjavu pulmologa i člana Krizbog štaba Branimira Nestorovića "Koronu će spržiti vrućina".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: