Poruka vozača GSP-a: Uključite mozak FOTO

Beograd -- Zbog sprečavanja širenja koronavirusa, zvanična odluka je da se u vozilima gradskog prevoza može ulaziti strogo na prednja vrata.

Izvor: Novosti, Sputnjik
Podeli
EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Međutim, građani to uporno ne poštuju, prenosi Sputnjik pisanje "Novosti". Podseća se da je klima ponovo dozvoljena u vozilima GSP-a od subote, odlukom Sekretarijata za javni prevoz.

Pošto se putnici stalno "bune" i traže da ulaze i na srednja, kao i na prednja vrata, to je izazvalo reakciju jednog vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća koji se oglasio putem Tvitera.

Ove situacije očigledno su „dojadile“ jednom od vozača GSP pa je sledećim tvitom objasnio zašto se toliko znojimo i „kuvamo“ u prevozu, iako je klima uključena. Prema njegovim rečima, krivci za to su upravo građani, odnosno njihova neposlušnost, prenose Novosti.

"Svi vi koji ne želite da uđete na prednja vrata treba da znate da je kod mene u busu trenutno ne više od 23-25 stepeni samo zahvaljujući tome što nemam izlaz na svakoj stanici nego samo ulaz i otvaram samo prednja, e zato kod mene klima ohladi extra! Uključite mozak!!!"!, napisao je taj vozač.

Nakon toga je dodao i da nema potrebe da se putnici stalno guraju pokraj vrata, ukoliko ne silaze na sledećoj stanici jer se tako bez potrebe otvaraju i zadnja vrata i ulazi topao vazduh.

strana 1 od 225 idi na stranu