Poruka vozača GSP-a: Uključite mozak FOTO

Zbog sprečavanja širenja koronavirusa, zvanična odluka je da se u vozilima gradskog prevoza može ulaziti strogo na prednja vrata.

Izvor: Novosti

Ponedeljak, 29.06.2020.

13:31

Poruka vozača GSP-a: Uključite mozak FOTO
EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Međutim, građani to uporno ne poštuju, prenosi Sputnjik pisanje "Novosti". Podseća se da je klima ponovo dozvoljena u vozilima GSP-a od subote, odlukom Sekretarijata za javni prevoz.

Pošto se putnici stalno "bune" i traže da ulaze i na srednja, kao i na prednja vrata, to je izazvalo reakciju jednog vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća koji se oglasio putem Tvitera.

Ove situacije očigledno su „dojadile“ jednom od vozača GSP pa je sledećim tvitom objasnio zašto se toliko znojimo i „kuvamo“ u prevozu, iako je klima uključena. Prema njegovim rečima, krivci za to su upravo građani, odnosno njihova neposlušnost, prenose Novosti.

"Svi vi koji ne želite da uđete na prednja vrata treba da znate da je kod mene u busu trenutno ne više od 23-25 stepeni samo zahvaljujući tome što nemam izlaz na svakoj stanici nego samo ulaz i otvaram samo prednja, e zato kod mene klima ohladi extra! Uključite mozak!!!"!, napisao je taj vozač.

Nakon toga je dodao i da nema potrebe da se putnici stalno guraju pokraj vrata, ukoliko ne silaze na sledećoj stanici jer se tako bez potrebe otvaraju i zadnja vrata i ulazi topao vazduh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: