"Srbija bira" - Izborna noć na Prvoj televiziji večeras od 19:55 h VIDEO

Gledaoci Prve televizije moći će da prate u nedelju, 21. juna u specijalnoj emisiji "Srbija bira" kako protiče glasanje iz minuta i minut.

Izvor: B92

Sreda, 17.06.2020.

20:09

Tv Prva

Takođe, gledaoci će čuti prve informacije o ishodu izbora. Domaćini će biti Ana Mitić i Svetlana Milenković Popović.

Prva televizija informiše gledaoce pouzdano i brzo o toku parlamentarnih i lokalnih izbora 2020.

Videćemo ključne statističke podatke, analize i procene, očekivanja stranačkih kandidata, mišljenja javnih ličnosti kao i prve preliminarne rezultate. Reporteri Prve će pratiti dešavanja u izbornim štabovima kandidata, a u studiju će domaćini emisije, Ana i Svetlana, razgovarati sa mnogobrojnim gostima, analizirati potencijalne šanse i tumačiti pristižuće rezultate glasanja.

Poseban pečat emisiji daje jedinstven i najprecizniji grafički prikaz prvih rezultata glasanja u najmodernijem i tehnološki najsavremenijem studiju u regionu zahvaljujući AG (proširena stvarnost) platformi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: