Ministar smenio direktora Centra za socijalni rad VIDEO

Ministar za rad Zoran Đorđević naložio je smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici.

Izvor: B92

Petak, 12.06.2020.

11:23

Ministar smenio direktora Centra za socijalni rad VIDEO
FOTO TANJUG / ZORAN MIRKOVIC / an

Podsetimo, bračnom paru Savić nedavno je oduzeto tek usvojeno dete zbog proceduralne greške.

"Ja sam danas naložio dve stvari. Sektor za socijalnu zaštitu i brigu o porodici će tražiti od Pokrajinskog sekretara da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici i da porkrene odgovornost svih u lancu koji su upravo doveli do ovakvog slučaja", rekao je Ðorđević za Tanjug posle sastanka sa usvojiteljima, porodicom Savić.

Takođe, Ðorđević je naložio i da se sva dokumentacija vezana za taj slučaj iz Centra za socijalni rad i Pokrajinskog sekretarijata dostavi Ministarstvu kako bi se, kaže, stručni ljudi i komisije, upoznali sa celom dokumentacijom i procenili da li su i kakve nepravilnosti načinjene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: