Mediji: Srbin pronađen mrtav u Brazilu, sumnja se na ubistvo

Kako prenose mediji, u Brazilu je pronađen mrtav srpski državljanin M.J. (39).

Izvor: novosti online

Petak, 05.06.2020.

22:10

Mediji: Srbin pronađen mrtav u Brazilu, sumnja se na ubistvo
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

Tamošnja policija veruje da je Srbin ubijen.

Prema navodima lokalnih medija, telo je pre mesec dana pronašla meštanka u kamenolomu nedaleko od jezera, koje važi za turističku atrakciju.

"Žena je 5. maja primetila mrtvog muškarca sa povredama po telu i odmah obavestila policiju. Pored leša nađen je i srpski pasoš. Zbog toga se pretpostavlja da je reč o državljaninu Srbije - rekli su iz brazilske policije tamošnjim medijima i dodali da je leš bio u poodmakloj fazi raspadanja ,prenose "Novosti".

"Uočene su rane od metaka, pa se pretpostavlja da je žrtva ubijena hicima iz vatrenog oružja i to nekoliko dana pre nego što je leš pronađen", navode mediji.

Kako su dodali, istražitelji su u jezeru pronašli automobil za koji se sumnja da je pripadao žrtvi.

Ronioci, koji su pretraživali jezero tokom uviđaja, našli su vozilo i postoje indicije da se M.J. njime dovezao do Plavog jezera. Međutim, ostalo je nejasno kako je automobil završio u vodi - navode mediji.

Tokom istrage utvrđeno je da je muškarac iz Zaječara u poslednjih deset godina često dolazio u ovu latinoameričku državu. Kako se navodi, muškarac je u Brazil odlazio od 2010. godine, ali nije poznazo da li kao turista ili kao radnik.

Tamošnja policija nije još uvek utvrdila motiv ubistva M.J, a potraga za ubicom je u toku.

"Sve opcije su otvorene, a policija je uputila apel građanima da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o zločinu ili žrtvi, to javi nadležnima, a oni će im garantovati bezbednost", prenose lokalni mediji. Inače, kako su ranije pisali mediji iz Južne Amerike, u Brazilu, pored ostalih, deluju i narko-bande sa Balkana, za koje rade i Srbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: