Egzekucija saradnika kavčana u Marbelji: Miloš Peruničić ubijen pred brojnim svedocima

Miloš Peruničić (41) poreklom iz Bara ubijen je juče u španskoj Marbelji potvrđeno je "Vijestima" iz vrha crnogorske policije.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2020.

10:10

Egzekucija saradnika kavčana u Marbelji: Miloš Peruničić ubijen pred brojnim svedocima
Ilustracija: Deposit photos/ia_64

Kako prenose španski mediji njemu je dok je šetao, na očigled brojnih svedoka, prišao muškarac obučen u mornarsko odelo oko 14 sati i ispalio nekoliko hitaca u njega.

Nakon toga napadač je sa lica mesta pobegao motorom, navode "Vijesti".

Motiv ubistva za sada nije poznat, a istražitelji su odmah preuzeli snimke sa nadzornih kamera i saslušali nekoliko svedoka.

Ubijeni Peruničić je kod sebe imao bosanske papire.

Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, navodno je blizak kriminalnom klanu, odbeglog Baranina Alana Kožara.

Drugi izvor tvrdi i da je Peruničić u rodbinskim vezama sa osuđivanim kriminalcem iz Bara, pa će se proveravati da li je motiv likvidacije u Marbleji možda osveta zbog nepočinstava svog rođaka.

Iz vrha crnogorske policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da su ih kolege iz Španije obavestile o likvidaciji Peruničića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: