"Važan dan za demokratiju i građane Kosova"

Predsednik Kosova Hašim Tači čestitao je na uspešnom glasanju za novu vladu i ocenio da je izbor vlade važan dan za demokratiju i građane tzv. Kosova.

Izvor: Beta

Sreda, 03.06.2020.

16:12

EPA-EFE/Petrit Prenaj

"Želim novi uspeh vlade u ispunjavanju programa upravljanja i nudim im punu saradnju u sprovođenju nacionalnog i međunarodnog programa", napisao je Tači na Fejsbuku.

On je dodao da Kosovo pomoću međuinstitucionalne saradnje i koordinacije može oživeti ekonomiju i brže koračati ka evroatlantskim integracijama, jačajući partnerstva sa Sjedinjenim Američkim Državama i svim prijateljskim zemljama.

Skupština Kosova je danas sa 61 glasom za, 24 glasa protiv i jednim uzdržanim glasom izabrala novu vladu sa premijerom Avdulahom Hotijem na čelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: