Prva televizija nastavlja da obara sve rekorde gledanosti

Bogat programski sadržaj Prve televizije nastavlja da obara sve rekorde gledanosti.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2020.

14:12

Prva televizija nastavlja da obara sve rekorde gledanosti

Sa udelom u gledanosti od preko 16 odsto, Prva je juče bila najgledanija televizija od ranog jutra do ponoći među publikom od 18 do 50 godina, a u udarnom terminu ubedljivo ispred konkurencije, sa ostvarenih 23 odsto učešća u gledanosti.



Serije Prve pratilo je blizu 2 miliona gledalaca, a "Igra sudbine" bila je dvaput gledanija od svih nacionalnih televizija zajedno, sa neverovatnim udelom u gledanosti od preko 45 odsto. Time je ova serija oborila i svojevrsni rekord koji je držala popularna serija "Sulejman Veličanstveni".



U vrhu gledanosti našle su se i serije "Tate", "Besa", emisija "Na mestu zločina sa Mašanom", kao i Vesti Prve u 18 časova.

Kopernikus je bila najgledanija medijska grupa od ranog jutra do ponoći, sa učešćem u gledanosti od 22 odsto među publikom do 50 godina i ukupnim gledalištem od blizu 3 miliona.



Hvala na ukazanom poverenju, ostanite uz program Prve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: