"Đukanovićev cilj je da Crnogorci postanu katolici"

Namera DPS da eliminiše pravoslavlje i osnuje crkvu ima za cilj da Crnogorci postanu katolici, izjavio je jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

Izvor: Tanjug

Utorak, 02.06.2020.

19:22

Ilustracija: Depositphoto/ Xload

"Vi ste prva partija u Evropi, posle pada Berlinskog zida, koja hoće da osniva crkvu. I predsednik DPS čak daje i elemente te crkve. Iz toga zaključujemo da to neće biti pravoslavna crkva i da je jedan od ciljeva tog plana da Crnogorci postanu katolici", rekao je Medojević.

On je rekao da nameru Ðukanovića, "ateiste i komuniste", da pravi crkvu DF doživljava kao nameru da se eliminiše pravoslavlje iz Crne Gore.

Medojević je rekao i da je Ðukanović finansirao političku kampanju Hilari Klinton sa najmanje dva miliona dolara.

"Ja u potpunosti podržavam politiku Donalda Trampa, koji je danas s Biblijom poručio satanistima i antihristima da će on, kao predsednik SAD, odbraniti hrišćanstvo", naveo je Medojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: