Zaražena direktorka javnog preduzeća, više ministara u Vladi Severne Makedonije u izolaciji

Direktorka Uprave javnih prihoda (UJP) Severne Makedonije Sanja Lukarevska objavila je danas da je pozitivna na kovid 19.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 01.06.2020.

12:31

Zaražena direktorka javnog preduzeća, više ministara u Vladi Severne Makedonije u izolaciji
Foto: Getty/ Justin Sullivan

Ona je na Fejsbuku navela da se testirala nakon što je potpredsednik SDSM Muhamed Zećiri, sa kojim je prethodnih dana imala radne sastanke, saopštio da je pozitivan na koronavirus.

"Nemam nikakve simptome i već sam u kućnoj izolaciji. Ne mogu da budem sigurna kako sam dobila virus, ali svi kontakti koje sam imala poslednjih dana bili su uz potpuno poštovanje mera zaštite, sa maskom, na distanci i uz redovnu dezinfekciju", napisala je Lukarevska.

Prethodno su dva ministra u Vladi Severne Makedonije, savetnik premijera za odnose sa javnošću i direktor Finansijske policije, objavili da su u samoizolaciji, jer su prethodne sedmice imali sastanak i kontakte sa Zećirijem, uz napomenu da nemaju nikakve simptome.

Potpredsednik vladajuće SDSM Muhamed Zećiri juče je objavio da je pozitivan na kovid 19, zajedno sa suprugom i tromesečnom kćerkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: