Pre podne sunčano, od sredine dana mogući pljuskovi

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, pre podne na severu sa dužim sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima ponegde sa kišom.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 31.05.2020.

08:12

Pre podne sunčano, od sredine dana mogući pljuskovi
Foto: B92

Od sredine dana u svim krajevima sa kišom i pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni, na severu i istoku povremeno i jak.

Najniža temperatura od osam do 12 stepeni, a najviša dnevna od 16 do 21, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima. Od sredine dana povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.

Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 10, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana:

Promenljivo oblačno, u ponedeljak mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a u utorak i sredu u većem delu suvo, uz ređu pojavu kiše ili lokalnih pljuskova uz mogućnost grmljavine.

Do četvrtka temperatura ispod prosečnih vrednosti. U cetvrtak i petak pretezno sunčano i toplo. Za vikend promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: