Beba umrla od koronavirusa

U Severnoj Makedoniji je preminulo još pet osoba od koronavirusa, te je ukupan broj umrlih 131, objavio je danas ministar zdravlja Venko Filipče.

Izvor: Beta

Subota, 30.05.2020.

16:00

Beba umrla od koronavirusa
Foto: Getty/Francois Nel

On je na Fejsbuku napisao da je u današnjem izveštaju Instituta za javno zdravlje Severne Makedonije evidedntirana i beba iz Skoplja, koja je na zahtev roditelja avionom transportovavana u Švajcarsku gde je preminula, a prethodno je bila hospitalizovana na Dečijoj klinici sa pozitivnim rezutatom na kovid 19.

U prethodna 24 sata je sa 1.120 testiranja je potvrđeno 35 novih slučajeva kovida 19, tako da ukupan broj dijagnostikovanih od početka epidemije u Severnoj Makedoniji iznosi 2.164.

Institut za javno zdravlje registrovao još 19 pacijenta koji su ozdravili i broj izlečenih je time povećan na 1.535, dok je broj aktivnih slučajeva 498, naveo je ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filiče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: