Teška nesreća kod Tivta, poginuli mladići iz Srbije

Na Jadranskoj magistrali u mestu Kukuljina u opštini Tivat desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dva mladića iz Srbije poginula, prenose Vijesti.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2020.

10:15

Teška nesreća kod Tivta, poginuli mladići iz Srbije
Ilustracija: Depositphotos/zx6r92

Jutros oko dva sata, automobil "pežo 307" srpskih registracija krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište kružnog toka koji u tom mestu još od kraja prošle godine gradi Opština Tivat.

Portal Vijesti piše da se automobil nesumnjivo kretao velikom brzinom i da je udario u deo betonskih blokova koji služe za formiranje pešačkih ostrva na novoj raskrsnici. U silovitom udaru oba mladića koja su se nalazila u automobilu ispala su iz vozila i zadobila tešek povrede.

Dvadesetogodišnji M. S. iz Vladičinog Hana podlegao je povredama na licu mesta, dok je drugi mladić – K. D. (25) iz Surdulice, sa teškim telesnim povredama transportovan u bolnicu u Kotoru. Preminuo je na putu do nje.

Iz tivatske policije jutros su saopštili da za sada nije poznato ko je od njih dvojice bio za upravljačem "pežoa".

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, uz prisustvo pripadnika Odeljenja bezbednosti Tivat.

"Tijela stradalih u ovoj saobraćajnoj nesreći biće transportovana u KBC Podgorica radi vršenja obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Od strane nadležnih vještaka biće sprovedena potrebna vještačenja, radi utvđivanja okolnosti i uzroka nastanka ove teške saobraćajne nezgode. Stradala lica imala su radne dozvole, po kom osnovu su i boravila u Crnoj Gori", saopštemo je jutros iz tivatske policije.

Inače, jutros se dogodio i udes na magistralnom putu Danilovgrad – Nikšić, povređeno je nekoliko osoba, a policija je saopštila da ima i smrtno stradalih, pišu Vijesti. Sudarili su se autobus i putnički automobil. Autobus se nakon sudara prevrnuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: